Gatesc pentru tine…:))

Buna,

Am pornit la un drum, din dorinta de a-mi gasi o ocupatie care sa ma scoata la lumina, sa ma ajute sa merg mai departe, si ce poate fi mai potrivit decat sa simti ca poti fi de folos celor din jur.

Ok, am inceput sa postez retete pregatite de mine, nimic deosebit pana acum, multa lume face asta cu suces de mai multi ani, deci ce pot sa fac mai mult de atat?! Cum trec la “the next level”? Nivel la care doar putini fac diferenta?

Imi pun problema asta pentru ca am déjà un numar constant de “follower-i” si am sentimentul  ca toti asteapta si altceva…

De multe ori mi-am batut capul cu pregatirea unor mese mai speciale, si de ce sa nu recunosc, nu intotdeauna bugetul imi era prieten.

Imi amintesc ca acum 2-3 ani, de ziua mea, mi-am invitat cateva prietene, si pentru ca nu mi-am permis cine stie ce specialitati, piesa de rezistenta au fost servetelele pe care le-am “impachetat” dupa o metoda sofisticata gasita pe internet! Si pot sa va confirme prietenele mele ca au fost surprinse foarte placut.

Altadata, din aceleasi motive pecuniare, tot ce am pus pe masa a fost gatit de mine, si asta se intampla intr-o perioada in care marea majoritate a femeilor, printre care si eu, sustineam ca suntem niste fericite ca gasim pe piata tot ce ne dorim si ca nu mai trebuie sa ne pierdem timpul in bucatarie.

Ei, nu serios?! Uite ca au revenit in forta retetele bunicii, si daca ne respectam  si avem si timp, bineinteles, incercam sa ne primim invitatii cu bunatati preparate in casa.

Asa ca am sa incep sa postez, diverse propuneri pentru meniuri de ocazie, ca sa spun asa, cu mai putine imagini la inceput, pentru ca nu m-am gandit acum un an sau doi ca as putea avea ceva de spus in domeniu, si in consecinta, nu am pozat mai nimic…

Astept cu nerabdare comentarii, intrebari, feedback, doar asa voi avea garantia ca pot fi de folos cu ceva.

Am sa incep cu un “cadou” pe care i l-am facut fratelui meu de ziua lui, si anume cateva gustari, (snitele de piept de pui, chiftelute de pui, branzica de oi), si desert, o placinta cu mere delicioasa, pentru colegii de munca. Si sa stiti ca avut mare succes, si, in afara de putina munca in bucatarie, nu a costat deloc mult.

Va place cum arata?

Va urez multa inspiratie, spor la treaba, si daca nu aveti timp, sau bucataria nu este punctual vostru forte, apelati cu incredere la persoane care gatesc cu drag, pentru ca si mancarea, ca orice alt lucru pe care il facem, se va incarca cu energia noastra din momentul in care o preparam.

Cu alte cuvinte, gatiti cand sunteti bine dispusi, ganditi-va cu drag la cei pe care ii veti hrani, ascultati muzica, etc., si rezultatele vor fi uimitoare, indiferent ce veti gati!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s