Tocanita cu ciuperci

O mancarica delicioasa cu care vin in intampinarea celor care vor sa tina post, dar nu numai.

Pentru 3 portii am folosit 0,5kg de ciuperci, un ardei capia, o ceapa, o conserva de rosii, sare, piper, cimbru si o legatura de marar.

Am taiat ceapa si ardeiul marunt si le-am pus la calit in 2-3 linguri de ulei. Am adaugat ciupercile curatate, spalate si taiate feliute.

Dupa ce a scazut zeama lasata de ciuperci am adaugat si rosiile, am mai lasat pe foc pana s-a legat sosul si am potrivit gustul cu sare si condimente.

Am luat craticioara de pe foc si am adaugat mararul tocat.

Am servit cu mamaliguta calda, o bunatate!

Sper ca v-am fost de folos, asa ca va urez pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s